2
alles Give-aways

Hoera Based on Nature 2 jaar + winactie

In 2012 heb ik mijn studie voor allround schoonheidsspecialiste afgerond, en daarna heb ik nog een hele poos in de beautybranche gewerkt. Tijdens mijn opleiding heb ik ontzettend veel geleerd. Maar ik heb niet geleerd wat voor ingrediënten er eigenlijk in alle cosmetica/verzorgingsproducten gebruikt worden. En eerlijk gezegd stond ik daar zelf ook niet zo bij stil. Tot ik in 2012 koos voor gezondere voeding en een bewuste lifestyle. Vanaf dat moment ging ik me ook verdiepen over wat we dagelijks op onze huid smeren. En daar schrok ik behoorlijk van! Cosmetica/verzorgingsproducten die je eigenlijk mooi zouden moeten maken, maar die tegelijkertijd ook allerlei schadelijke gezondheidseffecten veroorzaken. Die twee gaan wat mij betreft niet samen.

Verdiepen in natuurlijke cosmetica

Daarom heb ik destijds zoveel mogelijk informatie verzameld over dit onderwerp. En kwam ik uiteindelijk tot de conclusie dat zolang het niet bewezen is of een ingrediënt schadelijk is voor je gezondheid of niet, ik dit niet langer wilde gebruiken. Ik ben direct overgestapt op natuurlijke cosmetica, met daarin alleen maar veilige ingrediënten. Vanaf dat moment voelde ik dat ik iets met alle informatie moest gaan doen, alleen wist ik niet goed hoe. Drie jaar later ontstond mijn idee om er een blog over te schrijven. In het begin was mijn blog meer een hobby , tegenwoordig ben ik wat serieuzer en actiever zoals je misschien wel gemerkt heb. Omdat er ( gelukkig ) steeds meer vraag naar natuurlijke cosmetica is.

2

Wie jarig is trakteert

Inmiddels zijn we 2 jaar verder, en dat heb ik te danken aan jullie! De trouwe lezers die mijn blog wekelijks of maandelijks bezoeken, zonder jullie was er namelijk geen blog. Ik wil jullie bedanken voor de leuke en enthousiaste reacties die ik ontvang. Zonder jullie zou het veel minder leuk zijn om te blijven schrijven. Want uiteindelijk wil ik natuurlijk graag dat mijn blog gelezen wordt. Het is mijn missie om anderen te inspireren en motiveren om over te stappen op natuurlijke cosmetica.

In het kader van mijn 2 jarige bestaan wil ik ook graag iets aan jullie teruggeven en daarom heb ik een super gave winactie georganiseerd. Ik geef deze maand een prachtige beautybox met al mijn favoriete natuurlijke producten t.w.v € 250,- weg. Hou mijn blog goed in de gaten, want komende week komt er elke dag een post online waarbij ik onthul wat er in de beautybox zit. En ik kan je vertellen deze prijs wil je winnen!

Kans maken?

 1. Laat een originele reactie achter onder deze post waarom jij mijn blog bezoekt en waarom jij deze beautybox zou moeten winnen
 2. Verhoog je win kans en volg mij ook op https://www.instagram.com/basedonnature/
 3. Verhoog je win kans en volg mij ook op Facebook
Voorwaarden actie
 • De actie loopt vanaf 11-02-2018 t.m 20-02-2018
 • Deelname kan vanaf 18 jaar, en alleen als je woonachtig bent in Nederland of België
 • De winnaar wordt bekend gemaakt op 23-02-2018 via mijn blog
 • De prijs wordt opgestuurd met de post

P.s vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde invulveld zodat ik contact op kan nemen als je gewonnen hebt.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door :

Dr.Hauschka, Weleda, Big Green Smile, Yoni, Roos Cosmetics

https://www.dr.hauschka.com/nl_NL/

http://www.weleda.nl

https://www.biggreensmile.nl

https://www.yoni.care/nl/

http://www.rooscosmetics.com

Dit artikel is gesponsord.
Foto’s : http://photosnapper.nl

DEZE ACTIE IS GESLOTEN.

Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

41 thoughts on “Hoera Based on Nature 2 jaar + winactie”

 1. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van je blog! Vind het altijd super leuk om te lezen en volg je met plezier! Ben ook een groot voorstander van natuurlijke producten voor de huid! Omdat ik veel sport en gezond eet, wil ik ook zoveel mogelijk de buiten kant met natuurlijke producten verzorgen! 🙂 en merk met andere producten dat het irriteerd, en alleen maar slechter wordt. dus zou super zijn om het pakket te winnen!!! Fingers crossed!

  1. Hoi Fenna,

   Allereerst bedankt voor je lieve felicitatie!
   En super dat je zo goed bezig bent met je gezondheid. En daar hoort een natuurlijke verzorging inderdaad ook bij voor de buitenkant 😉

   Wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Hou mijn blog goed in de gaten, fingers crossed.

   Liefs Marije

 2. Van harte gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! En wat een toffe winactie! NATUURLIJK 😉 doe ik mee. Ik heb vorig jaar de overstap gemaakt naar dierproefvrij en probeer zoveel voor mogelijk natuurlijk cosmetica te kiezen <3

  1. Hoi Kari,

   Bedankt voor je lieve felicitatie, en je mooie compliment.
   Super dat je de overstap hebt gemaakt naar dierproefvrij!

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 3. Lieve Marije,

  Allereerst, gefeliciteerd! Ik heb je ooit leren kennen als een lieve en vriendelijke vrouw. Je hebt me altijd van goed advies voorzien en snapte dat ik geen troep op mijn gezicht wou smeren, vol parfums en chemische stoffen! Soms mis ik je nog wel een beetje, alleen ik vind het super tof dat je je hart bent gaan volgen en al je tijd en energie in Based on Nature stopt! Ik lees je blogs geregeld en blijf je graag volgen! Good luck en op naar de 20 jaar! Ik hoef niet perse te winnen hoor, wou dit moment gewoon even benutten om je in het zonnetje te zetten! Mocht ik wel winnen, dan zal ik de box delen met mijn omgeving, sharing is caring! ❤️

  1. Hoi Rianne,

   Wat een mooi en lief berichtje heb je achter gelaten. Ik werd er bijna een beetje emotioneel van. Bedankt voor je lieve felicitatie en prachtige complimenten! En ik ben blij dat ik je van goed advies heb kunnen voorzien 🙂

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 4. Ik volg je blog nog niet zo lang, maar ben m tegen gekomen toen ik opzoek was naar natuurlijkere alternatieven voor mijn verzorgingsproducten. Waar ook ik begon met gezonde voeding e.d. bleef gezonde verzorging toch een beetje achter. Aangezien ik alle producten op je blog wel wil hebben weet ik zeker dat mijn body en soul super blij worden van de producten in de box!

  1. Hoi Annelies,

   Wat super dat je je nu ook aan het verdiepen bent in natuurlijke cosmetica! En ik ben blij dat ik je op weg mag helpen.

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 5. Ik vind het ontzettend fijn dat er steeds meer geblogd wordt door Nederlandse meiden over natuurlijke skincare. Mijn zoektocht begon een jaar geleden en het blijft soms een gok om via websites mijn natuurlijke producten te bestellen. Gelukkig heb ik mede dankzij jouw blog weinig foute aankopen gedaan. Het maakt het vinden van goede, betaalbare producten een stuk makkelijker! Bedankt! En gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog!

  1. Hoi Chereley,

   Allereerst bedankt voor je felicitatie.
   En wat fijn dat je mede dankzij mijn blog maar weinig foute aankopen hebt gedaan. Ik hoop dat dat zo blijft in de toekomst;)!

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 6. Wauw al 2 jaar !!! Gefeliciteerd !
  Skincare vind ik een van de belangrijkste dingen die er is kwa verzorging en make up! Jou blog help goed bij het vinden van goede producten. Het is super als iemand blogt over een product die je graag wilt kopen !
  Ik doe zeker mee met de winactie
  Misschien dan ook weer eens nieuwe producten uit proberen

  Nogmaals gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van jouw blog

  1. Hoi Nathalie,

   Bedankt voor je felicitatie. En fijn dat ik je op weg help in je zoektocht naar natuurlijke en goede producten.

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 7. Lieve Marije,
  Van harte gefeliciteerd ! Ik volg je met veel plezier. Door jou instagram & blog ben ik me naast voeding ook meer aan het verdiepen in natuurlijke huidverzorging. Je inspireert en als ik even een tijdje geen foto’s zie, zoek ik je op ;).. heel veel succes verder en ik zou het geweldig vinden om die mooie box te winnen ♡
  Liefs Tamara

  1. Hi Tamara,

   Bedankt voor je felicitatie en super lieve reactie. Heel fijn om te horen dat ik jou ook mag inspireren !

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 8. Gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum. Je steekt zo veel energie in het schrijven van goede blogs met prachtige bijbehorende foto’s! Ik ben trots op je!!

 9. Wauw, twee jaar alweer! Gefeliciteerd!
  Wat gek trouwens dat je tijdens je opleiding niets leerde over de ingrediënten! Gelukkig ben je er zelf achter gekomen. Als ik op zoek ben naar een (voor mij) nieuw natuurlijk verzorgingsproduct neem ik altijd even een kijkje op jouw website..
  Zo’n mooie traktatie kan ik niet afslaan; ik waag graag een gokje voor de beautybox met jouw faves. Vooral nu ik zwanger ben vind ik natuurlijke verzorging nóg belangrijker! 💕

  1. Hi Laura,

   Dankjewel voor je felicitatie! Super leuk om te horen dat je regelmatig een kijkje neemt op mijn blog. En het is inderdaad heel erg belangrijk om je huid met natuurlijke verzorgingsproducten te ondersteunen wanneer je zwanger bent. Geniet van je zwangerschap!

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 10. Wauw twee jaar al! Gefeliciteerd!
  Als kunstenaar en researcher zet ik mij ongeveer precies zo lang in voor een schonere en duurzamere (kunst)wereld… Iets dat er toe geleid heeft dat de kleuren en verven die ik gebruik inmiddels volledig biologisch afbreekbaar zijn en nu via mijn werk verdere bewustwording probeer te bewerkstelligen. Het opnieuw wakker maken van de connectie tussen mens en natuur, de relatie tussen beiden dat is wat centraal staat in mijn werk…dat herken ik in jouw blog! Door de passie die ik heb voor mijn werk, vergeet ik vaak goed voor mijzelf te zorgen (zeker als daarnaast moeder en mantelzorger voor mijn helaas zieke vader). Toen ik meer had experimenteerde ik graag met diy natuurlijke beauty producten, maar dat schiet er nu bij in. En als ik eerlijk ben is het eigenlijk wel eens tijd voor een goede portie selflove!! Dus ik zou heel dankbaar zijn als ik deze set zou mogen winnen, x

  1. Hi Dorieke,

   Bedankt voor je felicitatie. Leuk dat we ondanks twee totaal verschillende werelden toch dezelfde overeenkomsten hebben! En p.s ook al kom je dan misschien niet zo vaak aan jezelf toe ik weet zeker dat je veel energie en liefde haalt uit het zorgen voor anderen. Ik maak een diepe buiging voor je..

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 11. Wauw, nog van harte gefeliciteerd. Ik heb je blog net ontdekt en kan nu al meedoen met een winactie. Erg leuks binnenkomer! Wat schrijf je goed zeg! Ik heb een aantal artikelen extra al op mijn boodschappenlijstje geschreven. Zo kan ik heerlijk nieuwe producten testen. Uiteraard alleen als jij ze goed beoordeeld hebt. Ik doe zeker mee met je winactie. Mezelf goed verzorgen vind ik belangrijk en ik denk dat in deze box nog heel veel merken zitten die ik niet ken. Spannend

  1. Hi Alien,

   Bedankt voor je felicitatie en je mooie compliment. Veel plezier met het testen van de nieuwe producten!

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 12. Met genoeg troep om me heen, hoef ik het niet op of in mn lijf. Ik volg je op IG: momnursestudentfoodie. Facebook heb ik niet 😃

  1. Hi Aide,

   Dat snap ik goed dat je een bewuste keuze maakt!
   Super, dat telt ook 🙂

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 13. Congratz with keeping it up and taking it to another level! Leuk om te lezen hoe je de blog eigenlijk begonnen bent en hoe je transformeerde tot wat het nu is.
  Zelf ben ik de laatste jaren ook steeds meer en meer bewust van wat ik eigenlijk tot mij neem (voeding). Daarna breidde dit zich uit naar waar ik mijn huid eigenlijk allemaal mee in aanraking laat komen. Ik schrok van mezelf . Kleine uitleg; ik had altijd nog al last van smetvrees en overal waar ik ging, ging mijn desinfectie spul mee. Soms smeerde ik het zelfs op mijn gezicht na in contact te zijn geweest met mensen. I know, heftig! Ik had vroeger zo een last van pukkeltjes, dat ik mijn soort van gladde huid zeer aggressief probeerde te beschermen tegen “bacteriën”. Ik zag ze vliegen. Sinds een jaar, is die alcohol/desinfectie ver te zoeken. Ik gebruik zo natuurlijk mogelijke producten, met milde reiniging en verzachtende, kalmerende crèmes. Alles van Weleda! niet alleen voelt het heerlijk, het ruikt allemaal ook zó lekker. Weleda really makes my day! En oja, mijn huid is nog nooit zo blij geweest als nu 🙂

  1. Hi Steph,

   Bedankt voor je felicitatie. Wauw wat een verhaal ik denk dat je je huid dankbaar is dat je dat er niet meer op smeert;)
   En blijf je huid maar lekker verwennen met al het heerlijke van Weleda…

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 14. Van harte gefeliciteerd
  Ik kom op je site kijken om kennis te maken met mooie natuurlijke merken.
  Ik ga je ook volgen op Facebook

  1. Hi Gonny,

   Welkom en bedankt voor je felicitatie!

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 15. Hiep hiep hoera, 2 jaar!! Op naar de volgende 2(0) jaar! Ik ben nog maar sinds kort bezig met het gebruik van meer natuurlijke (huid)producten. Jouw blog helpt mij en mijn gevoelige huid op weg in een wereld met zó veel producten, waar ik zelf door de bomen het bos niet meer. Dank daarvoor! Ik doe uiteraard graag mee met de winactie, want ik ben erg benieuwd naar de producten!!

  1. Hi Marlot,

   Dankjewel voor je felicitatie ! Wat goed dat je over gaat naar natuurlijke producten. En het is inderdaad moeilijk om soms overzicht te houden, daarom ben ik blij dat ik je mag helpen. Hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven.

   Hou mijn blog deze maand maar goed in de gaten, wie weet win jij aan het eind van de maand dit te gekke pakket.
   Fingers crossed 😉

   Liefs Marije

 16. Ik bezoek je site sinds tijdje omdat; ik geinteriseerd ben in natuurlijke producten en er zijn nog weinig bloggers die daar alles over delen. Als ik deze box win ga de doos sowieso delen met mijn familie in Marokko. Dan kunnen ze ook in het buitenland kennis maken met natuurlijke producten. Van harte met de 2 jaar van je blog. Ik volg je ook op instagram : yyouss.raa

  1. Hi Youssra,

   Bedankt voor je felicitatie, en welkom op mijn blog. Ik hoop dat ik je nog lang mag inspireren en verwelkomen op mijn site.

   Hou mijn blog deze week maar goed in de gaten wellicht ben jij de winnaar van deze te gekke beautybox.

   Liefs Marije

 17. Hoii gefeliciteerd met je 2 jaar bestaan. Het is super gaaf dat je nu een beautybox weggeeft ik hou van verassingen dus ik hoop dat ik win
  Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.