fotograaf
alles,  Give-aways

FOTOGRAAF PHOTOSNAPPER WINACTIE

Wist je dat ik ooit fotograaf wou worden?

Ja echt waar, de allereerste MBO opleiding die ik ooit volgde was Fotonica op de ROC Friese Poort ( inmiddels alweer 10 jaar geleden). Een opleiding waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig fotograaf. Ik heb deze opleiding destijds niet volledig afgerond. Maar ik heb nooit spijt gehad dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Ik profiteer nog steeds van alles wat ik daar geleerd heb.

Daarnaast heb ik tijdens deze opleiding ontzettend leuke en inspirerende mensen leren kennen. Waaronder Melanie Spreeuwers. Een super lieve meid met wie ik tot op de dag van vandaag nog steeds contact heb. Melanie vroeg mij tijdens de opleiding of ik voor haar lens wilde staan als model. We hadden gelijk een super leuke klik, wat weer resulteerde in ontzettend mooie foto’s. We bleven de afgelopen tien jaar contact houden. Zo nu en dan sta ik eens voor haar lens als model, lunchen we, of staat zij juist model voor mijn blog http://basedonnature.nl/natuurlijke-makeup-syntetische/ .

fotograaf

Bovenstaande foto heeft Melanie van mij gemaakt tijdens de opleiding Fotonica 

Melanie heeft wel doorgezet met de opleiding en is uiteindelijk zelfstandig fotograaf geworden. En wat voor èèn. Melanie is super gedreven, gefocust, en een ontzettende perfectionist. Daarnaast is ze ook gewoon een ontzettend lief en oprecht mens die je altijd op je gemak stelt. Al die eigenschappen bij elkaar zorgen voor de meest prachtige foto’s!

fotograaf

EEN NIEUWE STAP VOOR MELANIE

Na jarenlang aan huis gewerkt te hebben, was het tijd voor de volgende stap. Op 1 februari 2018 openende Melanie de deuren van haar nieuwe fotostudio in Dokkum ( Friesland). Een prachtige locatie, waar Melanie helemaal haar eigen touch aan heeft gegeven ( lees zachtroze muren, schapenvachtjes, en gouden details all over the place). De ruimte is licht en ruim. En zijn de achtergronddoeken voor de foto’s maar liefst 2,75 m breed. Verder is de studio van alle gemakken voorzien ( spiegel, wastafel om op te frissen, en als je lief bent serveert Melanie je zelfs een warm drankje ;).

fotograaf

WINNEN

Melanie haar studio is vandaag precies een maand open en mijn blog bestaat 2 jaar. Daarom hebben we besloten om de handen ineen te slaan. Heb jij altijd al eens een mooie foto van jezelf, of je gezin willen hebben? Dan komt dat even goed uit! Deze maand kun je op Instagram namelijk een cadeaubon winnen met maar liefst 20 % korting op een shoot naar keuze.

HOE MAAK JE KANS? 

  1. Ga naar https://www.instagram.com/basedonnature/
  2. Like de desbetreffende post en laat een reactie achter waarom jij graag wilt winnen
  3. Ga naar https://www.instagram.com/photosnapper.nl/
  4. En herhaal stap 2
  5. De winnaar maken wij op 10 maart 2018 bekend via Instagram

Voor alle voorwaarden van deze win actie verwijzen we je door naar Instagram.

Wil je een fotoshoot boeken of wil je gewoon meer weten over Melanie ga dan snel naar http://photosnapper.nl

DEZE ACTIE IS GESLOTEN.

Dit artikel is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.