gezichtscrub
alles,  Reviews,  SKINCARE

GEZICHTSCRUB PACIFICA REVIEW

In drukke tijden is er niets lekkerder dan zo nu en dan een momentje voor jezelf in te plannen. Even genieten van een maskertje, of een lekkere gezichtscrub. Ik vind het altijd heel leuk om zelf een gezichtscrub te maken van natuurlijke ingrediënten. Maar op drukke momenten heb ik daar niet altijd zin in en sla ik het over. En dat is jammer want juist van zulke momentjes kom je vaak tot rust. En dan is het handig als er een kant en klaar potje in de douche staat. Natuurlijke scrubs zijn er wel, maar de ware job had ik tot nu toe nog niet gevonden. Ik kwam een tijdje geleden de gezichtscrub Glow Baby van het merk Pacifica tegen. Die belooft onzuiverheden te voorkomen en te verminderen. De afgelopen weken heb ik dit product uitvoerig getest. Benieuwd wat ik daar van vind? Lees dan mee.

Wat belooft Pacifica?

Glow Baby is een milde gezichts scrub voor het gezicht die onzuiverheden helpt voorkomen en verminderen. Bevat lijnzaad, rozenbottel en walnoot die zachtjes de dode huidcellen en gifstoffen van de huid verwijderen. De toegevoegde borage olie en papaïne geven de huid een gezonde en frisse gloed. Dit product is geschikt voor alle huidtypen, en is glutenvrij en vegan.

Mijn ervaring

De scrub komt in een luxe verpakking met gouden letters. De scrub zit in een tube, handig voor de juiste dosering. Je hebt namelijk maar een beetje scrub nodig om er je hele gezicht mee te kunnen behandelen. Zodra je de tube opent ruik je inderdaad rozenbottel, een prettige aangename geur vind ik. De scrub is erg mild en heeft zachte korreltjes, wat fijn is want je gebruikt het immers op je gezicht. Na het gebruik heeft mijn huid inderdaad een hele gezonde gloed. Ik ben erg tevreden over dit product, maar vind de scrub wel vrij prijzig (€ 19,50 ). Dus ik denk dat ik dit product zo nu en dan eens bestel wanneer ik mijzelf wil verwennen. En wanneer ik tijd heb ga ik gewoon weer lekker mijn eigen scrub maken. Wil jij ook je eigen scrub maken? Lees dan ook  http://basedonnature.nl/bodyscrub-met-lavendel-kokosolie/

gezichtscrub

” Every true beauty knows it’s what’s on the inside that counts. Formulated without petroleum, parabens, SLS or phthalates. ” 

gezichtscrub

Ingrediënten

aqua, walnut shells, glycerin, helianthus annuus (sunflower) oil, stearic acid, cetyl alcohol, glyceryl stearate, glyceryl laurate, tocopherols, panthenol, allantoin, sodium PCA, simmondsia chinensis (jojoba) oil, linum usitatissimum (flax) seed oil, hyaluronic acid, dispotassium gycyrrizinate, white tea extract, arnica extract, lavender extract, chamomile extract, tromethamine, papain, bromolein, phenoxyethanol, ethylhexlglycerine, benzyl alcohol, geranium essential oil.

Keurmerken: VEGAN, DIERPROEFVRIJ

Land van productie: U.S.A

Inhoud: 50 ML

Prijs: € 19,50

Online verkrijgbaar: www.biggreensmile.nl

Dit artikel is niet gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.