glory oil
alles,  SKINCARE

Glory oil Eco By Sonya Driver Review

Ken jij het Australische natuurlijke cosmeticamerk Eco by Sonya Driver al? Dit natuurlijke merk is o.a bekend geworden door de beroemde non- toxische zelfbruiner ( waarover ik ook een review heb geschreven http://www.basedonnature.nl/eco-by-sonya-driver-winterskin-review/ ). Maar wist je dat dit merk ook een heel gamma aan face-care producten in haar assortiment heeft? Waaronder de veel geprezen Glory oil, een hydraterend gecertificeerd biologisch mengsel van unieke superzaden zoals Inca Inchi, Acai oil & Pumpkin seed oil. Glory Oil vermindert de verschijning van littekens en fijne lijntjes, en herstelt de huid in haar ware glorie zonder zwaar of vettig te zijn.

Na het lezen van de productomschrijving, mijn eigen ervaring met Eco by Sonya Driver en alle verbluffende resultaten die ik voorbij zag komen op Instagram , besloot ik om dit kostbare wondergoedje ook maar eens uit te proberen. Inmiddels is de Glory Oil op. En heb ik het twee maanden lang uitvoerig getest, vandaag kan ik eindelijk de resultaten met je delen. Lees je mee?

Waarom is Glory Oil zo bijzonder?

Eco by Sonya Driver maakt gebruikt van de fenomenale krachten van biologische groenten, superfruit en zaden om de gezondheid van je huid te verbeteren, superfoods voor je huid dus. Glory Oil maakt deel uit van de serie Skin Compost ( een 100 % natuurlijke, biologische en vegan skincare lijn die geschikt is voor alle huidtypen). De lijn bestaat uit een gezichtsreiniger, een intensieve gezichtsscrub, en de super fruit hydrator ( een olie-vrije moisturiser ). Voor het beste resultaat wordt het aangeraden om de Glory Oil i.c.m met Skin Compost 3 Step Skin Care Collection te gebruiken ( dat zijn de producten die ik hierboven genoemd heb ). Maar je kunt er ook voor kiezen om de producten afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

Maar wat maakt Glory Oil nou juist zo speciaal? De Glory Oil bevat een uniek mengsel van biologische superzaden waaronder de Inca Inchi. Dit is een oude Peruaanse omega superseed olie met een hoog gehalte aan antioxidanten. De Inca Inchi is het ultieme ingrediënt voor genezing en gaat veroudering tegen. Daarnaast bevat Glory Oil ook Acai fruitolie, een krachtpatser van een antioxidant die veroudering vermindert en helpt om de vochtbalans te herstellen. En last but not least zit er in Glory Oil ook pompoenzaadolie. Pompoenzaadolie is rijk aan vitamine E, zink, omega 3- en omega 6-vetzuren en antioxidanten.

Al deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat Glory Oil een rijke, voedende olie is die de huid kalmeert, verzacht en herstelt! De ingrediënten in Glory Oil zorgen ervoor dat het een multifunctioneel product is. Het is een geweldig anti-aging product maar je kunt het tegelijkertijd ook heel goed inzetten bij huidklachten zoals eczeem of bij littekenvorming. Dat maakt deze olie dus zo bijzonder en kostbaar…

Glory Oil
MIJN ERVARING MET GLORY OIL
Verpakking & gebruik

Het eerste waar mijn oog op valt is de mooie verpakking van Glory Oil. Je ziet dat dit product met zorg samengesteld is. Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien zit de olie in een glazen flesje. Daarnaast zit er nog een kartonnen verpakking om het flesje heen waarop alle informatie staat over dit product ( keurmerken, ingrediënten, inhoud, en hoe je Glory Oil het beste gebruiken kunt ). De verpakking is niet alleen een lust voor het oog, hij is gelukkig ook recyclebaar en dus eco-friendly.

Je brengt de olie aan doormiddel van het pipetje. Een paar drupjes per keer is voldoende waardoor de olie erg zuinig in gebruik is. Je kunt ervoor kiezen om de olie eerst in je handen aan te brengen en daarna kun je het verdelen over je gezicht. Ik breng de drupjes olie liever rechtstreeks aan op mijn huid ( voorhoofd, wangen, kin en hals ), en smeer het daarna goed uit. Geen hogere wiskunde dus, makkelijk in gebruik voor iedereen.

Geur

Over smaak valt niet te twisten, en dat is ook asboluut het geval met geuren. De Glory Oil heeft een nootachtige geur, dit komt waarschijnlijk door de pompoenzaadolie. Qua geur vind ik het een vrij neutraal product. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen een liefhebber is van deze geur ( zeker niet als je vaak geparfumeerde verzorgingsproducten gebruikt ). De olie trekt trouwens heel snel in de huid waardoor het nootachtige geurtje al snel verdwijnt hoewel ik het dus niet storend vind.

glory oil
Werking

In eerste instantie heb ik Glory Oil aangeschaft om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen, vooral in mijn hals. Ik heb de olie twee maanden elke avond na het reinigen van mijn gezicht braaf gebruikt. Ik heb de olie niet ’s ochtends gebruikt omdat ik daarna direct make-up aanbreng. Je kunt de olie wel gewoon onder de make-up aanbrengen maar ik vind een dagcrème prettiger aanvoelen onder foundation dan olie. We zijn nu twee maanden verder en helaas is er aan die fijne lijntjes en rimpeltjes niet veel veranderd still there. Wellicht moet je deze olie nog langer gebruiken ( of twee keer per dag ) voordat je daadwerkelijk resultaat ziet dat zou natuurlijk kunnen. Ik moet dus bekennen dat ik het resultaat enigszins tegen vind vallen helaas.

Maar waar ik niet op gerekend had was een ander bijkomend voordeel van deze olie. Deze olie is echt geweldig voor littekenherstel. Helaas verschijnt er namelijk ( ook als bijna dertiger ) weleens een pukkel op mijn gezicht. En daar kan ik meestal niet van af blijven. Sinds ik Glory Oil gebruik valt het mij op dat open wondjes van puistjes sneller dichtgaan en dat er geen littekens achterblijven, dit komt vast door de biologische Inca Inchi in dit product. Daarnaast heb ik in de herfst/winter vaak last van eczeem op mijn handen. En helaas de laatste tijd ook op mijn ooglid sinds ik er Glory Oil opgesmeerd heb is de eczeem helemaal weg ( na twee dagen ! ). Dat zijn natuurlijk fantastische resultaten..

De Glory Oil trekt ontzettend snel in. Dat is erg prettig want de meeste nachtcrème’s geven vaak een zwaar en vettig gevoel en dat vind ik persoonlijk niet prettig voor het slapen gaan. Fijn dus dat deze olie zo snel intrekt.

Glory oil
Prijs/kwaliteit

In deze olie zijn zeer kostbare ingrediënten verwerkt zoals biologische Inca Inchi en Acai Oil dat zorgt ervoor dat deze olie met zijn €44,95 niet bepaald goedkoop is. Daarnaast heeft Eco By Sonya Driver een duurzaam beleid zo zijn alle ingrediënten proefdiervrij en op eerlijke wijze verkregen. En daar betaal je als consument voor, en dat is natuurlijk logisch. Als een product een goede achtergrond heeft en goed aanvoelt dan betaal ik er ook graag wat meer voor. De prijs en kwaliteit verhouding is dus wat mij betreft helemaal in orde.

Conclusie

Glory Oil is een prachtig voedend product voor ieder huidtype. Alle ingrediënten die verwerkt zijn in Glory Oil zijn niet zomaar wat bij elkaar gezochte ingrediënten ( zoals in vele crèmes vaak het geval is) maar ze betekenen daadwerkelijk wat voor je huid. Helaas zijn de fijne lijntjes en rimpeltjes op mijn huid niet zichtbaar minder geworden. Omdat ik Glory Oil te prijzig vind voor alleen maar een herstellend effect voor de huid denk ik dat ik Glory Oil niet snel opnieuw zal aanschaffen. Desondanks was het een erg fijn product om mijn huid mee te verwennen de afgelopen maanden. Ik ben heel erg benieuwd of jullie al ervaring hebben met dit product?

Ingrediënten

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil*, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil*, Cucurbita pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Plukenetia volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil*, Tocopherol**
* gecertificeerd biologisch ** natuurlijk

Keurmerken: Biologisch gecertificeerd,  PETA gecertificeerd, dierproefvrij, vegan

Prijs: €44,95

Inhoud: 30 ml

Online verkrijgbaar: o.a bij

https://www.bewustpuur.nl

https://www.degroenedrogist.nl

https://organictan.nl

Wil je meer weten over Eco by Sonya Driver ? https://ecobysonyadriver.eu

Dit artikel is niet gesponsord.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.