Instagram
alles,  Personal

INSTAGRAM ( MIJN FAVORIETE GROENE ACCOUNTS )

Instagram heb ik een paar jaar geleden geïnstalleerd om een vrij onschuldige reden, ik hou nou eenmaal van plaatjes kijken. Destijds opende ik de app maar een paar keer per week. Inmiddels is Instagram een lichte verslaving geworden en open ik de app meerdere malen per dag, aiii herkenbaar? Ik betrap mezelf er regelmatig op dat wanneer ik bijvoorbeeld een boek aan het lezen ben, ik tegelijkertijd ook nog even mijn Instagram check, want ik wil natuurlijk niets missen. Het moderne fenomeen FOMO komt mij dus helaas ook zeer bekend voor jou vast ook? Daarom heb ik sinds kort belangrijke maatregels genomen om mijn eigen schermtijd te beschermen. Zo volg ik alleen nog maar mensen die mij daadwerkelijk inspireren!

Want hé, laten we eerlijk toegeven Instagram kan ook een ontzettend mooi platform zijn. En omdat ik degenen, die het meeste indruk op mij maken, jullie niet wil onthouden deel ik vandaag graag mijn favoriete accounts met je. Uiteraard zijn dit accounts die Instagram gebruiken om de wereld een stukje groener, duurzamer en positiever te maken. Enjoy…

COLUMNS BY KARI

@karivdheide

Columns by Kari wordt gerund door Kari. Kari is full-time blogger en trotse mama van twee prachtige meisjes. Op Columnsbykari.com vind je interessante artikelen over zwanger zijn, borstvoeding, baby wearing en alles over een duurzame lifestyle en opvoeding. Naast deze mooie onderwerpen schrijft Kari ook over 1 van haar grootste passies namelijk make-up en huidverzorging. Het liefst dierproefvrij, vegan en natuurlijk als het even kan. Kari schrijft in het Nederlands maar ook in het Engels, en post maar liefst drie keer per week een nieuw artikel.

En ook op Instagram is het een feestje om haar te volgen. Kari’s feed schreeuwt het uit van de liefde, voorziet je van je dagelijkse dosis roze, en bevat prachtige flatlay’s. Ook neemt Kari je graag met voor een kijkje achter de schermen via haar stories.

Eerder heb ik al eens een blogpost voor Kari mogen schrijven, en tijdens een paar groene events het afgelopen jaar hebben we elkaar ook offline ontmoet. En ik kan je vertellen dat Kari ook in real life een grappig, lief, leergierig en inspirerend persoon is. En in de toekomst komt er wellicht een leuke samenwerking aan dus dat is nog een reden om haar blog goed in de gaten te houden.

DE DUURZAME DIY’ER

@femkemeijer

Het gezicht achter de duurzame diy’er is Femke Meijer een natural beauty. Met maar liefst 8.445 volgers op de teller kun je wel zien dat er een grote belangstelling is voor duurzaam leven en natuurlijke cosmetica. Sinds kort is Femke voor het eerst mama geworden dus post ze tegenwoordig ook veel over natuurlijk ouderschap ( denk aan natuurlijke kraampakketten, co-sleeping, borstvoeding etc).

In Femke haar bio staat een no photoshop sign, what you see is what you get. En dat maakt ook waarom ik Femke zo graag volg. Ze is spontaan, grappig maar vooral ook lekker eerlijk en nuchter ( heerlijk nog zo’n nuchtere fries). Dus hop naar Instagram want Femke is zo’n iemand die niet mag ontbreken in je lijstje…

GOWITHTHEGLOW

@gowiththeglow.nl

Naast natuurlijke verzorging heeft een gezonde lifestyle en voeding ook mijn aandacht. Want een stralende huid begint nou eenmaal van binnenuit. Dus een account wat ik dan ook met veel bewondering volg is die van de twee vegan sisters; oftewel Isabella & Loulou. Twee beeldschone stadsmeisjes met een groen hart. Een paar jaar geleden zijn zij overgestapt op een plantaardige levensstijl en hebben hier veel fysieke, mentale en spirituele voordelen aan ondervonden. En dat delen ze graag met jou op hun blog maar ook via Instagram. De dames zijn niet alleen een plaatje om naar te kijken ze delen ook de lekkerste vegan recepten met je https://www.instagram.com/gowiththeglow.nl

ZOLEA

@zoe_zolea

Als je een oplettende lezer bent dan weet je wellicht dat ik Zoë al een keer eerder getipt heb in mijn blog top drie en ook deze keer mag de Belgische Zoë niet ontbreken in mijn rijtje met favoriete Instagrammers. Zoë en ik delen een gezamenlijke passie voor natuurlijke cosmetica. Maar de grootste reden waarom ik haar blog en Instagram zo vaak bezoek is omdat ze een geweldige DIY’er is. En nog niet zo lang geleden heeft ze haar allereerste boek gelanceerd Homemade Beauty. Dit boek staat boordevol DIY’s voor het maken van je eigen zeep, shampoo , make-up , gezichtsmaskers etc. Hoe gaaf is dat? En ook van haar feed wordt je gelijk vrolijk denk aan bloemen, leuke diy projecten en lieve Belgische woordjes die altijd een glimlach op je gezicht toveren.

WUHAUS

@alison_wuu

Alison Wu is mijn favoriete Instagrammer & blogger ever! Alison legt de nadruk op gezonde recepten, zelfzorg en welzijn van het hele lichaam. Je vind op haar blog & insta recepten, tips en inspiratie om je gezondheid te beheersen door middel van dagelijkse praktijken die het algehele welzijn ondersteunen.

Met haar perfect op kleur gestylde koelkast, de mooiste plantaardige matcha lattes , een prachtig gezinnetje, de allermooiste flatlays van edelstenen, en haar liefde voor oldskool R&B songs lijkt deze vrouw bijna te mooi om waar te zijn. Maar gelukkig deelt Alison ook met veel liefde haar off-days die ook zij natuurlijk wel eens heeft ondanks haar perfect ogende leventje. Voor mij een ware inspiratiebron die je eigenlijk niet missen mag https://www.instagram.com/alison__wu/

DEPTHSOFBEAUTY

@dephtsofbeauty

Deptsofbeauty is het account van de beeldschone Australische make-up artist Emmily Banks. Emmily werkt alleen maar met natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten. Daarom is zij 1 van mijn grootste inspiratiebronnen. Emmily laat zien dat je ook met 100 % natuurlijke make-up en verzorging prachtige looks kunt creëren. Emmily neemt je niet alleen mee in de wereld van natuurlijke make-up je kunt ook een kijkje nemen in haar heerlijke Australische leventje vol zon en positiviteit. Iemand om in de gaten te houden dus https://www.instagram.com/depthsofbeauty/

WIE ZIJN JOUW FAVORIETE INSTAGRAMMERS?

Heb ik er nog een paar gemist? Deel ze dan met mij hieronder want sharing=caring right!? P.s mijn Instagramfeed is verreweg van perfect maar vind je het toch leuk om op de hoogte te blijven en een kijkje achter de schermen te nemen in mijn dagelijks leven? Vergeet mij dan ook niet te volgen https://www.instagram.com/basedonnature/

Dit artikel is gebaseerd op mijn eigen ervaring en is dus niet gesponsord en ook geen samenwerking.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.