lush
alles Reviews SKINCARE

Lush Rosy Cheeks gezichtsmasker

LUSH is een winkel waar ik gemakkelijk een paar uurtjes kan spenderen. Alle producten uit deze winkel zijn werkelijk waar een lust voor het oog, en een ware traktatie voor body & soul. Helaas ( maar gelukkig voor mijn portemonnee) moet ik wel een stukje voor Lush reizen, de winkel zit namelijk niet in Friesland of Groningen. Nu is het trouwens ook niet zo dat ik zomaar alle producten van Lush zomaar koop en gebruik.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Lush namelijk niet 100 % natuurlijk. Lush claimt ook niet 100 % natuurlijk te zijn, maar gebruikt wel veel termen zoals, dierproefvrij, vegan, en vers. Ook werken ze veel met fruit , groente en verse kruiden. Hierdoor krijgen mensen al snel de indruk dat producten 100% natuurlijk zijn, maar dit is dus niet altijd het geval. Lush doet er alles aan in hun communicatie om dit misverstand te voorkomen. Zo staan er in de winkel altijd bordjes met ingrediënten bij de producten en delen ze veel informatie over de inhoud van hun producten op de website.

Omdat ik liever geen synthetische ingrediënten wil gebruiken beperk ik me vaak tot een aantal producten van Lush. Zoals de verse gezichtsmaskers. Deze bevatten geen conserveringsmiddelen en bestaan vaak maar uit een handjevol ingrediënten. In mijn ogen veilig om te gebruiken , en zeer fijne producten die doen wat ze beloven. Voor elk huidtype is er wel een geschikt vers gezichtsmasker, maar de Rosy Cheeks is toch wel èèn van mijn favorieten. Daarom vertel ik je vandaag graag meer over dit product.

Wat belooft Lush?

Rosy Cheeks is pure perfectie in de vorm van een prachtig vers gezichtsmasker. Eenvoudige, maar zeer effectieve ingrediënten zoals kaoline, kalamijn en Turkse rozenolie kalmeren en brengen de huid mooi in balans. Zit je niet lekker in je vel en wil je je zorgen het liefst verbloemen? Kalamijn en kaoline reinigen zacht maar grondig en luxe rozenolie helpt roodheid te verminderen. Een rustige, gematteerde huid is het resultaat en al je zorgen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Gebruiksaanwijzing

Breng het gezichtsmasker royaal aan op een schone huid ( laat de huid rondom je ogen vrij), en laat het vervolgens 10 tot 15 minuten intrekken. Ontspan en spoel af met warm water. P.s dit gezichtsmasker bevatten verse ingrediënten en geen conserveermiddel daarom kun je het masker het beste in de koelkast bewaren.

Mijn ervaring

Ik hou ervan om zelf gezichtsmaskers te maken, maar ik heb daar soms echt geen tijd voor. Dan is het makkelijk als er een kant en klaar potje staat. En èèn van mijn favoriete maskertjes is op zo’n moment de Rosy Cheeks. Wanneer ik het druk heb is dat ook terug te zien aan mijn huid. Die oogt dan meestal zeer onrustig ( onzuiverheden en roodheid ). De Rosy Cheeks is dan echt de uitkomst. In zo’n periode breng ik het masker vaak twee keer per week aan. En merk ik gelijk het verschil. Mijn huid voelt zachter aan, en de roodheid vermindert. Daarnaast zorgt de geur van rozen ervoor dat ik echt even lekker kan ontspannen en tot rust kom.

Nog een groot pluspunt is dat het masker makkelijk aan te brengen is ( ik gebruik een kwast maar je kunt het eventueel ook met je vingers aanbrengen). En dat het masker echt heel lang mee gaat.

Hou je ervan om je gezichtshuid te verwennen met verse ingrediënten ? En kan je huid wel wat gekalmeerd worden in drukke tijden? En hou je bovendien ook nog eens van de zachte milde geur van rozen? Dan is dit product zeker een aanrader. En uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat je in al die bovenste gevallen er goed aan doet om juist voor dit product te kiezen.

Ingrediënten 

Glycerine, Kaoline (Kaolin), Verse rozenblaadjes, Kalamijnpoeder, Rozenklei, Rozenolie, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, *Citronellol, Parfum

lush

P.s wist je dat wanneer je vijf schone, lege potten terug brengt je een gratis gezichtsmasker ontvangt? 

Keurmerken: Dierproefvrij, Vegan

Land van productie: Engeland

Verkrijgbaar: Lush winkels

Online verkrijgbaar: https://nl.lush.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.