Mask
alles,  SKINCARE

MASK REVIEW MERME BERLIN

EEN KLEIMASKER OP NATUURLIJKE BASIS 

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de natuurlijke verzorgingsproducten van het Duitse merk MERME Berlin. Een prachtig merk waar ik direct verliefd op werd. Bij MERME Berlin is less more, zo kiezen ze ervoor om slechts 1 werkzaam ingrediënt per verzorgingsproduct te gebruiken. MERME Berlin gebruikt ingrediënten in de meest natuurlijke vorm. Zo bewijzen ze dat je met de hoogste kwaliteit ingrediënten echte resultaten kunt bereiken puur en alleen met de kracht van planten. 

Omdat de vorige producten mij zo goed zijn bevallen, heb ik recent weer nieuwe producten van dit merk besteld. Waaronder het Deep Clean Facial Mask, een kleimasker met een zuiverende en verzorgende functie, geschikt voor alle huidtypes. Vandaag lees je wat ik van dit masker vind en vertel ik je of ik het jou ook kan aanraden. Lees je mee? 

DEEP CLEAN FACIAL MASK € 34,00 

Dit masker bestaat net zoals alle andere producten van Merme Berlin uit slechts 1 ingrediënt namelijk groene klei afkomstig uit de beruchte regio Argile du Velay in Frankrijk. In Argile du Velay vindt je de puurste natuurlijke groene klei op aarde. De groene klei is rijk aan natuurlijke mineralen en heeft absorberende eigenschappen die overtollige bacteriën, talg, dode huidcellen en diep ingesloten, verstopte poriën verwijderen. De mineralen in het masker zorgen er ook voor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt waardoor de huid weer een gezonde gloed krijgt en fluweelzacht aanvoelt. Ook bevat deze groene klei het mineraal Montmorilloniet. Dit mineraal werkt als een kalmerende antibioticumbehandeling om huidinfecties zoals acne, eczeem of galbulten te genezen. 

Mask

GEBRUIKSAANWIJZING 

Meng een eetlepel water samen met een eetlepel klei en mix net zo lang totdat er een egale pasta ontstaat. Verdeel dit vervolgens gelijkmatig over het gezicht of breng het masker aan op bepaalde plekken waar nodig. Je kunt het masker het beste met een kwast aanbrengen. Wacht tot het masker begint te drogen en spoel het vervolgens af met water. Vermijd contact met de ogen. Verzorg je huid daarna met een verzorgende olie van MERME Berlin ( https://www.mermeberlin.com/product-page/facial-beauty-elixir?lang=en )

MIJN ERVARING 

Ik word altijd erg blij van natuurlijke producten met daarin slechts 1 of een paar werkzame ingrediënten. Zoals jullie vast weten sta ik namelijk ook geheel achter het motto less is more.

Dit masker is gemakkelijk in gebruik en je kunt het masker precies doseren zoals jij dat wilt. Het masker is gemakkelijk aan te brengen , en heeft ongeveer vijftien minuten nodig om volledig in de huid te trekken. Als het masker helemaal opgedroogd is kun je het er het beste onder de douche weer afspoelen.

Na het gebruik van dit masker voelt mijn huid inderdaad heerlijk fris en zijdezacht aan. Ik gebruik het masker nu ongeveer een maand 1 keer per week en merk nu al dat ik minder last heb van onzuiverheden! Wel is het masker vrij prijzig maar dit komt natuurlijk omdat groene klei een vrij kostbaar ingrediënt is, maar daar staat dan wel tegenover dat het masker erg lang mee zal gaan ( is zuinig in gebruik ). En daarnaast krijg je er een stralende huid voor terug zeker in combinatie met de andere producten van MERME. Daarom scoort dit product een dikke tien en kan ik het jou ook van harte aanbevelen. Het product is namelijk geschikt voor alle  huidtypen, en ook voor vegans. 

mask


Keurmerken:  Cosmos, Vegan, ECO Certified

Lees hier ook mijn vorige review over de producten van MERME Berlin http://basedonnature.nl/merme-review/

Meer weten over dit fantastische merk of wil je dit masker ook bestellen? Ga dan snel naar https://www.mermeberlin.com

Dit artikel is niet gesponsord. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.