• Being natural is not a statement, it is the closest I can get to being myself •

UPDATE ZOMERSTOP + NIEUWE ARTIKELEN

UPDATE ZOMERSTOP + NIEUWE ARTIKELEN

Update Based on Nature

Hi lieve lezers,

Hoe gaat het met jullie? De zomer is inmiddels al weer in volle gang, en wat treffen we het met dit mooie weer zeg. De kans is groot dat je lekker aan het genieten bent van wat welverdiende vrije tijd. Misschien wel met een cocktail in je hand ergens aan de Middellandse zee, of wellicht gewoon in de tuin thuis. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je deze zomer (vakantie) gewoon aan het werk bent. En onder de categorie werkende mensen val ik ook ;).

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst een bericht heb gepost ( 2 maanden maar liefst zie ik net shame on me…) Hoogtijd voor een kleine update dus! Ik ben in Juni begonnen bij mijn nieuwe werkgever ( ik werk momenteel als voedingsassistente in het ziekenhuis). Ik heb veel uren gemaakt op mijn nieuwe werk, en tijd gestopt in het bijschroeven van mijn kennis en het volgen van trainingen. Daarnaast volg ik momenteel nog een taalcursus bij LOI en ben ik bezig met het voorbereiden van ons bruiloft volgend jaar ( jahaaa echt waar ik ga trouwen met de liefde van mijn leven ). Daarom heb ik er helaas voor moeten kiezen om wat minder aandacht aan mijn blog te besteden, want hoe graag ik het ook wil ik kan helaas niet alles tegelijk want dan word ik knettergek haha. Mijn Instagram volgers waren hier van op de hoogte, maar ik ben helemaal vergeten om dat ook op mijn blog zelf aan te kondigen. Dus als je de afgelopen maand mijn blog hebt bezocht en dacht hé waar blijven die berichten!? That’s why, duizendmaal sorry.

Maar goed nieuws vanaf 1 augustus ben ik terug. En beter dan ooit, met 2 posts per week ( maandag & vrijdag), gave zomer diy’s, en toffe samenwerkingen ( lees; jouwbox, Dr. Hauschka, bewustpuur). En vanaf september ga ik samenwerken met een van mijn favoriete merken op het gebied van natuurcosmetica, spannend… ( maar daarover verklap ik in september meer ). Volgende week vrijdag kun je alles lezen over de sprankelende zomerlook die je kunt maken met de nieuwe Limited Edition Deep Infinity producten van Dr. Hauschka. Zie ik je dan?

 

Geniet van de zomerdagen die nog komen gaan..

Heel veel liefs xox, 

Marije

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.