vooruitblik
alles,  Personal

VOORUITBLIK 2019 TERUGBLIK 2018

Terwijl ik dit schrijf zit de eerste week van 2019 er al weer op. Deze week is net zo hard voorbij gevlogen als 2018. Afgelopen jaar was een bewogen jaar, niet alleen op privégebied maar ook voor mijn blog. Ik heb veel geleerd, nieuwe mensen leren kennen en vooral genoten. 

En dat vind ik zeker de moeite waard om even stil bij te staan. Daarom blik ik graag met jullie terug op mijn meest dierbare momenten uit 2018, en deel ik graag mijn goede intenties voor 2019 met je. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral mee..

Mijn blog 2 jaar oud

In februari 2018 bestond mijn blog twee jaar. Dit vierde ik groots met een natural beautybox give-away t.w.v € 250,- ( http://www.basedonnature.nl/based-on-nature-2jaar-winactie/ ). Dat jullie mijn blog waarderen kon ik merken aan de lieve reacties die jullie achter lieten ter ere van mijn twee jarig bestaan. Zo schreef Tamara het volgende ; ” Ik volg je met veel plezier. Door jouw instagram & blog ben ik me naast voeding ook meer aan het verdiepen in natuurlijke huidverzorging. Je inspireert en als ik even een tijdje geen foto’s zie, zoek ik je op.” En Fenna schreef ; “Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van je blog. Vind het altijd super leuk om te lezen en volg je met plezier! Ben ook een groot voorstander van natuurlijke producten voor de huid. Omdat ik veel sport en gezond eet, wil ik ook zoveel mogelijk de buitenkant met natuurlijke producten verzorgen.”

IN 2018 ONTDEKTE IK DAT CIJFERS NIET BEPALEND ZIJN…

Een tijdje na mijn win actie ontdekte ik Google Analytics. Via Google Analytics kun je precies bijhouden hoeveel mensen je blog dagelijks bezoeken. In het begin raakte ik gefrustreerd wanneer ik de cijfers soms zag dalen. Maar al snel besefte ik dat ik niet met deze blog ben begonnen om geld te verdienen, om een bekende influencer te worden of om extreem hoge bezoekersaantallen te krijgen. Hoewel dat laatste natuurlijk altijd leuk meegenomen is, des te meer mensen ik kan informeren over groene en eerlijke cosmetica des te beter natuurlijk. Maar nee ik ben juist met deze blog begonnen omdat ik graag al mijn ‘groene’ kennis met jullie delen wil. En natuurlijk om jullie te inspireren! Dus ook al ben jij de enige die mijn blog leest, ik ben je dankbaar, en ik hoop dat ik je in 2019 ook weer welkom mag heten.

VERDER IN 2018…

In 2018 organiseerde ik vier supergave GIVE-AWAYS o.a in samenwerking met Rock Your World, Dr. Hauschka, en Photosnapper. Zelf won ik ook iets via instagram, namelijk een prachtig nieuw logo ontworpen door Lemonflavour. Ook werd ik uitgenodigd voor een inspirerend panelgesprek bij het grensverleggende bedrijf YONI CARE in Amsterdam, waar ik veel vrouwen ontmoette met dezelfde missie. Daarnaast mocht ik ook het liefste jongetje ter wereld fotograferen voor mijn natuurlijke baby verzorgingsartikel ( http://www.basedonnature.nl/natuurlijke-verzorging-kids/ ). En mocht ik kennis maken met de vaardige handen van schoonheidsspecialiste Elien van Doarpspa. Verder werkte ik samen met het vernieuwende bedrijf JOUWBOX, ik mocht maar liefst drie boxen uit testen! En ontdekte ik nieuwe natuurlijke verzorgingsmerken zoals MERME BERLIN & Inika Organic waar het laatste nog niet over geschreven is…

En als klap op de vuurpijl werd ik uitgenodigd om ambassadeur te worden voor Weleda. In september bracht ik samen met de overige ambassadeurs een dag door bij het hoofdkantoor van Weleda. Ik bezocht daar de Weleda tuin, maakte kennis met de producten van Weleda. En sindsdien mag ik regelmatig nieuwe producten testen van Weleda ( wat natuurlijk een mega eer is omdat ik al zo lang fan ben van dit merk). En daar schrijf ik dan met heel veel liefde weer reviews over voor jullie. Zoals je dus lezen kunt was het een druk jaar waarin ik van alles heb mogen doen, en waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

OP NAAR 2O19 ( MIJN VOORUITBLIK OP EEN NIEUW JAAR )

In 2018 is het mij opgevallen dat er steeds meer aandacht is voor natuurlijke verzorgingsproducten, en dat we met zijn allen op zoek zijn naar goede natuurlijke en diervriendelijke alternatieven. Dus met een gerust hart, en veel nieuwe groene BLOG inspiratie start ik dan ook het nieuwe jaar. Over drie weken bezoek ik de nieuwe Weleda City Spa, vertel ik je hoe je duurzaamheid kan introduceren in je verzorgingsroutine, en heb ik nog heel veel groene blogposts voor je klaar staan! Blijf je mij volgen? Ik ben benieuwd naar jouw goede intenties voor 2019, voel je vrij en laat ze hier achter onder deze post! Ik wens je hoe dan ook veel liefde, gezondheid, geluk & leesplezier op mijn blog toe. Liefs Marije

Lees hier ook mijn terugblik & vooruitblik van 2017/2018 http://basedonnature.nl/terugblik-2017-vooruitblik-2018/

Dit artikel is niet gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.