ABOUT

WELKOM OP BASED ON NATURE

Mijn naam is Marije, ik ben negentwintig jaar en ik kom uit Friesland. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, hou ik van fotograferen en vind ik het fijn om tijd door te brengen met familie en vrienden. 

In 2012 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste met succes afgerond. Het viel mij tijdens de opleiding op dat er helaas maar weinig aandacht is voor de ingrediënten die zijn verwerkt in verzorgingsproducten. Hetzelfde jaar maakte ik ook de overstap naar een gezondere en duurzame lifestyle. Na het lezen van het boek Giftige Schoonheid van Samuel S. Epstein schrok ik behoorlijk. Cosmeticaproducten die we dagelijks gebruiken ( en dus ook tijdens de opleiding  ) bleken bomvol chemische ingrediënten te zitten die schadelijk kunnen zijn voor onze algemene gezondheid. Wat je op je huid smeert komt namelijk automatisch terecht in je bloedbaan. Eenmaal in je lichaam kunnen deze stoffen je organen enorm belasten, aangezien je lichaam niet weet wat ze met die lichaamsvreemde stoffen aan moet. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat er genoeg gezonde natuurlijke alternatieven op de markt zijn. 

En zo is uiteindelijk mijn blog ontstaan, om ook andere mensen te informeren over het belang van het gebruik van natuurlijke cosmetica. De naam van mijn blog betekent letterlijk ‘gebaseerd op de natuur’. Je vindt hier informatie over natuurlijke cosmetica,  ingrediënten, reviews en makkelijke DIY’s met natuurlijke ingrediënten. Hopelijk mag ik ook jou inspireren tijdens deze groene journey, veel leesplezier!

Liefs Marije 

Let’s get social 

Je kunt me bijna dagelijks vinden op Instagram & Instagram stories zie ik je daar?