ABOUT

WELKOM OP BASED ON NATURE

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Marije, ik ben negenentwintig jaar en ik kom uit Friesland.

In 2012 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste met succes afgerond. Opvallend was dat er tijdens deze opleiding weinig aandacht was voor de ( veelal chemische ) ingrediënten die zijn verwerkt in verzorgingsproducten. Later werd mij duidelijk dat het wel degelijk van belang is wat je dagelijks op je huid smeert. Je huid is je grootste orgaan. Wanneer je synthetische cosmetica gebruikt komt dit uiteindelijk in je bloedbaan terecht. Eenmaal in het lichaam belast het je organen. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg natuurlijke alternatieven. Zeven jaar geleden heb ik een bewuste keuze gemaakt voor natuurlijke cosmetica. Ik hoop jou ook te mogen inspireren met mijn verhaal. Zo is het platform Based on Nature ontstaan. Je vindt hier reviews, informatie over ingrediënten en leuke DIY’s.

Sinds september 2018 ben ik ambassadrice voor het natuurlijke & duurzame merk Weleda. Je zult dus met enige regelmaat ook verschillende artikelen en win-acties kunnen verwachten. Ik wens je veel leesplezier.