winnaar
alles,  Give-aways

WINNAAR BEAUTYBOX T.W.V € 250,-

Heb jij de afgelopen week meegedaan aan mijn winactie? http://www.basedonnature.nl/based-on-nature-2jaar-winactie/    Vandaag is het dan eindelijk zo ver en maak ik de winnaar van de beautybox bekend.

De afgelopen weken kon je zien welke natuurlijke producten er in de beautybox zitten t.w.v € 250,- Make-up van Dr.Hauschka, body verzorging van Weleda & Pacifica, tampons van Yoni Care, nagellak van Zoya, nagelverzorging van Benecos en last but not least koffiescrub van Roos Cosmetics. Allemaal producten die je stuk voor stuk wilt hebben! En dat was te zien aan het overweldigende aantal leuke en lieve reacties. Waar ik iedereen ontzettend voor wil bedanken.

And the winner is…

Bij een nieuw blog jaar, hoort ook een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik besloten om de de bekend making van de winactie via een filmpje te doen.

Dit is het eerste filmpje wat ik ooit gemaakt heb en op youtube plaats ( dood eng, tijdrovend maar stiekem best leuk ) dus oordeel niet te hard haha. De kwaliteit is niet erg hoog maar hè het begin is daar. Ga maar snel kijken of jij de winnaar bent.

En p.s ben je dan toch op Youtube abonneer je gelijk ook even op mijn kanaal. Wellicht plaats ik in de toekomst wat vaker een filmpje. En zie ik je weer bij de volgende give-away?

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan wordt je per e-mail door mij persoonlijk nog op de hoogte gebracht! In deze email vraag ik je ook om je adresgegevens, zodat ik alles kan regelen en je zo snel mogelijk kan laten genieten van de prijs!

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door :

Dr.Hauschka, Weleda, Big Green Smile, Yoni, Roos Cosmetics 

& een speciaal bedankje voor Melanie die enkele foto’s verzorgd heeft voor deze actie

https://www.dr.hauschka.com/nl_NL/

http://www.weleda.nl

https://www.biggreensmile.nl

https://www.yoni.care/nl/

http://www.rooscosmetics.com

Foto’s : http://photosnapper.nl

Dit artikel is gesponsord.

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.