glow & shine spray
alles Reviews SKINCARE

Glow & Shine Spray Review

Volgens The Health Factory is de Glow & Shine Spray onmisbaar in je verzorgingsroutine als je stralend door het leven wilt gaan. De Glow & Shine Spray is onlangs toegevoegd aan het prachtige assortiment van The Health Factory en is een uniek verzorgingsproduct. Het doet je huid letterlijk oplichten, zodat je gaat stralen. Dit komt omdat de spray puur goud bevat gecombineerd met platina en zink die zorgen voor een soepele en stevige huid met een frisse uitstraling. De drie elementen hebben een antioxidatieve, herstellende en beschermende werking. Daarnaast geeft het je huid ook nog eens een ontzettend mooie gloed.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn vind je ook niet? Daarom ging ik op onderzoek uit en testte ik het product de afgelopen weken uitvoerig. In deze review kun je lezen wat mijn conclusie is. Lees dus snel verder als je meer wilt weten over de Glow & Shine Spray.

Meer over The Health Factory

The Health Factory is een producent van natuurlijke gezondheidsproducten, waaronder de wereldberoemde Nanomineralen, Okinawa Zeekoraalmineralen, O3 (Ozon) producten en nog meer. Door de jaren heen heeft The Health Factory aan duizenden tevreden klanten natuurlijke gezondheidsproducten geleverd, en er altijd naar gestreefd om klanten te helpen een gezonder leven te leiden. Wil je meer weten over The Health Factory en hun visie? Lees dan ookhttps://thehealthfactory.com/w/over-ons/

Onlangs maakte ik voor het eerst kennis met dit merk via jouwbox. In editie 4 van Jouwbox zit namelijk een SOS magnesium spray van The Health Factory. Een geweldige spray die verlichting brengt bij o.a hoofdpijn, spierpijn en menstruatieklachten. De SOS magnesium spray behoort sinds kort tot mijn favoriete natuurlijke remedies voor bijvoorbeeld PMS klachten en hoofdpijn. Na deze positieve ervaring was ik dus ook erg nieuwsgierig naar de Glow & Shine Spray.

Glow & Shine Spray

In de inleiding heb ik je al veel verteld over de Glow & Shine Spray. Maar er is meer. Naast de prachtige stralende gloed die je van dit product krijgt, heeft de spray ook een anti-ging werking. Goud het kostbare ingrediënt in deze spray is het eerste anti-aging product dat we kennen. Het wordt al eeuwenlang beschreven als verjongingsmiddel en was in het oude Egypte HET schoonheidsgeheim van de Farao’s. Goud activeert de aanmaak van collageen: een eiwit dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Wist je dat maar liefst 70 % van de huid bestaat uit collageen? De Glow & Shine Spray vertraagt de veroudering van de huid en gaat rimpels, couperose en onregelmatigheden tegen allemaal dankzij dat glinsterende goedje goud. Gelukkig is de spray ondanks de toevoeging van goud wel betaalbaar gebleven. De Glow & Shine Spray kost € 39,95 en bevat 50 ml.

Gebruik

Spray dagelijks naar behoefte op de gereinigde huid, gezicht, hals en decolleté. Klop zachtjes na en wacht een paar minuten voor je dag- of nachtverzorging aanbrengt. De kleine deeltjes trekken snel en volledig in en ‘lichten’ je huid letterlijk op.

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd. Na opening is de spray ongeveer 1 jaar houdbaar.

Mijn ervaring met de Glow & Shine spray

Wie mij goed kent weet dat ik gek ben op alles wat glimt. Dus dat deze verpakking goed bij mij in de smaak valt is niet zo gek. De verpakking is niet alleen mooi, hij is ook nog eens functioneel. Het product zit in een glazen verpakking en is hierdoor dus goed te recyclen. Daarnaast is het ook nog eens in donkerviolet glas verpakt waardoor het product langer houdbaar is, een jaar zelfs al ben ik bang dat de spray dan allang op is. De spray is verder gemakkelijk te doseren door het drukpompje zodat je nooit teveel of te weinig gebruikt.

De spray zelf heb ik nu een aantal weken elke ochtend en avond na het reinigen van mijn gezicht aangebracht. Het licht je huid prachtig op ( zelfs als je huid nog niet zo bruin is van de zon ), en geeft een prachtige gezonde glow. Deze spray zorgt er niet alleen voor dat je er gezond uit ziet hij heeft nog veel meer voordelen. De spray heeft namelijk ook een herstellende en beschermende werking, en dat kan mijn huid wel gebruiken met alle luchtvervuiling die er ( helaas ) is tegenwoordig. Als je in de stad woont is dit dus een makkelijke manier om je huid goed te beschermen.

Ik spray het product door middel van het pompje een aantal keer op mijn gelaat en décolleté. Naast alle cosmetische functies voelt het mentaal ook goed aan. Ik neem altijd de tijd om mijn gezicht te reinigen, het is een momentje voor mezelf. En het is erg fijn om dat ritueel dan te beëindigen met de Glow & Shine Spray van The Health Factory. Wetende dat je een 100 % natuurzuiver product gebruikt met zoveel voordelen voor je huid!

In mijn eindconclusie kan ik wel stellen dat ik dit echt een top product vind. Minpunten heb ik eerlijk waar niet kunnen ontdekken. Ik kan deze spray iedereen dus van harte aanbevelen en ik ga het zelf waarschijnlijk vaker aanschaffen. En ik kan niet wachten om het te testen in de zomer ( in combinatie met een mooie bruine huid ) is dit product onmisbaar wat mij betreft. Ben jij ook al enthousiast geworden? Ga dan snel naar de webshop en bestel je eigen Glow & Shine Spray…

Ingrediënten

Gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur goud, 10mg/l (10ppm) puur platina en 20mg/l (20ppm) puur zink. Verder niets.

Keurmerken: Dit product bevat geen keurmerken maar is wel 100 % natuurlijk

Online verkrijgbaar: diverse webshops o.a op https://www.puurmieke.nl/anti-aging-glow-and-shine-spray-50ml.html

Land van productie: Nederland

Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.