alles Give-aways Reviews

Rock your world interview + winactie

We leven in een drukke en hectische maatschappij. Eentje die 24 uur doorgaat, en waarin van je verwacht wordt dat je altijd bereikbaar bent. Ook al ben je misschien aan het genieten van je vrije dag , de e-mailtjes van je werk blijven maar binnen stromen. Dit veroorzaakt bij veel mensen stress. Het kan zijn dat je je daardoor opgejaagd of misschien zelfs wel uitgeblust voelt? Herken je jezelf in het bovenste, en heb jij ook het gevoel dat je jezelf aan het voorbij razen bent? Dan is het hoogtijd voor een portie SELF-CARE ! En om je daarbij te helpen zijn de producten van ROCK YOUR WORLD een heel goed hulpmiddel…

Wellicht heb je ROCK YOUR WORLD al eens voorbij zien komen in magazines, op blogs, of via Instagram. Het is een jong en dynamisch bedrijf wat hard aan de weg timmert. ROCK YOUR WORLD heeft diverse sprays & rollers in hun assortiment met een mix van natuurlijke etherische olien en jojoba/ amandel olieDe sprays en rollers zorgen voor een ontspannende werking & een instant feel good boost!

Lees snel verder als je meer wilt weten over mijn ervaring met de Travelkit, over Hanneke Peters ( oprichtster van dit prachtige bedrijf) En als je een CRYSTAL READING wilt winnen voor 2 personen t.w.v maar liefst € 180!

Het gezicht achter Rock Your World

Rock Your World

Exclusief interview met Hanneke Peters

Wie ben je en hoe is ROCK YOUR WORLD ontstaan?

Ik ben Hanneke, 37 jaar, en woon met mijn zoon en vriend in Haarlem. Mijn achtergrond is Ayurveda. ( https://www.rockyourworld.nl/2018/02/28/ayurveda/ ),  ik ben opgeleid tot Ayurvedisch therapeut en kwam in mijn praktijk tot de ontdekking dat veel vrouwen met hetzelfde worstelen: hormonale onbalans, gebrek aan zefvertrouwen, weinig energie en slapeloosheid. Ik wilde graag een tool voor deze vrouwen ontwikkelen die ze iedere dag konden in zetten om deze klachten holistisch te behandelen. Dit werden de oliën en de stenen. 

Merk je dat er veel vraag is naar self-care producten?

Er is ENORM veel vraag naar selfcare producten, echt te gek dat steeds meer vrouwen beseffen dat ze eerst voor zichzelf moeten zorgen en gaan luisteren naar hun eigen behoeften.

Alle RYW producten bevatten een mix van natuurlijke etherische olien & jojoba/amandel olie waarom heb je juist voor deze ingrediënten gekozen?

De olien zijn zo puur mogelijk, zonder toevoegingen. Ik heb gekozen voor Jojoba en Amandel olie omdat dit goede dragers zijn van essentiële olie.

Je verkoopt ook kits met daarin zowel sprays/rollers en kristalstenen wat is de toegevoegde waarde van de kristalstenen? 

Kristallen en essentiele olie zijn allebei natuur producten, ze hebben ieder hun eigen energie en frequentie, door ze samen te gebruiken versterk je de krachten.

Welk product uit de ROCK YOUR WORLD serie is jouw eigen favoriet?

Mijn eigen favorieten zijn: de BE FRESH auraspray waar bergkristal in zit. Bergkristal is een prachtige steen voor helderheid en focus. Ik voeg vaak een steen aan mijn karaf met drink water toe als ik een artikel moet schrijven. Ik heb het idee dat ik me dan echt beter kan concentreren. Ook gebruik ik bergkristal om energie goed door te laten stromen. Dit doe ik door mijn lichaam te scannen met een stuk bergkristal. De Be Calm Auraspray ruikt heerlijk fris en er zit Palo Santo in, 1 van mijn lievelings oliën. Ik gebruik deze spray om tot rust te komen en om in te tunen met mijn intuitie. Ideaal om te gebruiken als je mediteert. Of voor je YIN Practice.

Waar zijn de producten van Rock Your World verkrijgbaar?

De winkel van Rock Your World is gevestigd in Haarlem. Maar RYW is de wereld aan het veroveren en is op steeds meer plekken verkrijgbaar ( in yoga studio’s bijv.) Alle verkooppunten kun je vinden op https://www.rockyourworld.nl

Ten slot wat is volgens jouw de ultieme tip om tot rust te komen in drukke periodes?

De ultieme tip om tot rust te komen: maak een complete dag vrij voor jezelf. Zet je telefoon op vliegtuig modus, ga lekker wandelen, neem een massage en lees inspirerende boeken. Ga vandaag lekker in je eentje buiten de deur lunchen bij een gezond lunch tentje. Schrijf op wat je voelt, waar je blij van wordt en wat je liever los laat. Ga lekker vroeg naar bed.


Travel kit Rock Your World Review

Rock Your World

Een momentje voor jezelf nemen is erg belangrijk, om je hoofd en lichaam te kunnen resetten. Het verschilt natuurlijk per persoon waar iemand van rust tot komt. Maar ik probeer dagelijks een kwartiertje/halfuurtje yoga in te plannen. Ik zorg er dan voor dat ik niet gestoord kan worden, mijn telefoon gaat op vliegtuigmodus, ik steek ( als ik thuis ben ) wat kaarsjes aan en laat de zoutsteen lamp lekker gloeien. Op mijn yogamatje of warme schapenvachtje probeer ik mijn gedachtes te verzetten.

Als ik een erg drukke dag of periode achter de rug heb, duurt het heel lang voordat ik eindelijk rustig in mijn hoofd word. Ook vind ik het in drukke periodes moeilijk om naar mijn eigen hart te luisteren en grenzen aan te geven. Daarom leek deze travelkit van Rock Your World mij een ideaal hulpje. De travelkit bevat twee verschillende soorten sprays.

De Be Love Aura Spray, deze spray kun je verstuiven op je yogamat of in de desbetreffende ruimte , en werkt direct in op je zenuwstelsel en gevoel van wellbeing. Bij de Be Love Aura Spray ligt de focus op je hart en helpt deze te openen. Hij zorgt ervoor dat je keuzes maakt vanuit een diep vertrouwen en bewaakt je grenzen met zachtheid. Ook bevat de travelkit de Be Calm Spray , de naam zegt het al deze spray heeft een rustgevende werking zowel voor je lichaam en geest. Handig om te gebruiken tijdens een yoga sessie maar ook handig als je het druk hebt en veel onderweg bent. Dat klinkt goed toch?

Mijn ervaring met de travelkit

Zoals je op de foto wel kunt zien word ik alleen van de verpakking al ontzettend hebberig. De sprays zitten in mooie glazen flesjes met daarop een galaxy roze/blauwachtige print. Zodra je de dopjes van de fles haalt ruik je de geur gelijk al, een sterke maar aangename geur. Het product bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijke etherische oliën. Pure etherische olie is vaak erg sterk van geur , je hoeft dus maar 1 of 2 x te sprayen voor een goede werking waardoor het product lang mee zal gaan.

Ik heb de Be Love Aura Spray de afgelopen twee weken telkens gebruikt tijdens mijn kwartiertje yoga en de Be Calm Aura Spray voor het slapen gaan. En ik ben ontzettend blij ben met de werking van de producten. De sprays hebben beide een kalmerende werking op mij en zorgen ervoor dat ik mijn gedachtes sneller en makkelijker kan verzetten. De Be Calm Spray is qua geur mijn favoriet, ik spray hem op mijn kussen voor het slapen gaan. Maar heb hem ook mee in mijn tas als ik een paar dagen weg ben. Het product zorgt ervoor dat ik me makkelijker kan ontspannen ook al slaap ik niet in mijn eigen bed.

Ik ben erg tevreden over de producten, ze zijn 100 % natuurlijk, ze werken, zijn betaalbaar,  en zijn makkelijk in gebruik. Een echte aanrader voor iedereen die wel een portie SELFCARE kan gebruiken…

Ingrediënten Be Love Aura Spray

Rozenkwarts, Rozenkwarts elixir, Rozenhout, Geranium, Bergamot Reggio, Roos, Lavendin, Mimosa, Alcohol.

Ingrediënten Be Calm Aura Spray

Amethist, Amethist elixir, Lavendin, Palma Rosa, Geranium, Palo Santo, Citroen, Alcohol


Win een Crystal Reading

Zit iets je dwars maar kun je er niet echt de vinger op leggen? Of ben je misschien toe aan verandering , maar kun je nog wel een extra duwtje in de rug gebruiken? Of vindt je het leuk om meer inzicht in jezelf te krijgen? Dan is dit je kans! Hanneke combineert haar kennis als Ayurvedisch Therapeut met de kracht van edelstenen en essentiële olie! Namens Hanneke mag ik  jou + een persoon naar keuze een Crystal Reading t.w.v 180, geven! Meedoen is simpel… 

Kans maken?

  1. Ga naar https://www.instagram.com/basedonnature/
  2. Like mijn account, en de desbetreffende post en laat een reactie achter waarom jij graag wilt winnen
  3. Ga naar https://www.instagram.com/rockyourworld.ryw/
  4. Like het account van RYW 
  5. De winnaar maken wij bekend via Instagram

Voor alle voorwaarden van deze win actie verwijzen we je door naar Instagram.

Meer weten over ROCK YOUR WORLD https://www.rockyourworld.nl/

Bronnen: foto header via Pexels

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hanneke Peters , Rock Your World.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.