Zoya
alles Other

Zoya nagellak review + winactie

Maak kennis met het natuurlijke merk Zoya 

Hou jij van nagels lakken? Ik wel, toen ik jong was keek ik altijd gefascineerd naar mijn tante die haar teennagels keurig in de lak zette. Sinds mijn tienerjaren ben ik zelf ook begonnen met het lakken van mijn nagels. Ik houd van de klassieke kleuren zoals rood, maar vind het ook leuk om zo nu en dan eens te experimenteren met een uit het oog springend kleurtje of juist met glitter nagellak. Helaas zitten er in de reguliere nagellak producten ontzettend veel giftige stoffen. Daarom was ik de laatste tijd wat geminderd met nagellak. Maar sinds kort heb ik het merk Zoya ontdekt. Een merk dat de meest giftige stoffen in nagellak zoals tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars en DBP (dibutylftalaat) uit al zijn formuleringen verwijderde. En dat zorgt ervoor dat ik nagellakken ineens weer een stuk leuker vind 😉

Over Zoya

Zoya nagellak is ontwikkeld door Zoya en Michael Reyzis. Zoya, heeft haar cosmetica licentie sinds 1979, toen zij en haar man Michael emigreerde naar de Verenigde Staten. Het echtpaar kreeg regelmatig de vraag naar kwalitatieve en gezonde producten met natuurlijke ingrediënten voor hun klanten. Voor Zoya was het duidelijk dat er vraag naar was. Haar man Michael, een geavanceerde chemicus, werd aan het werk gezet en creëerde als eerste een sneldrogende topcoat en een toxine vrij natuurlijke nagellak. Dit was een revolutie in de nagel industrie. Zoals ik al zei was Zoya het eerste bedrijf dat giftige stoffen zoals tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars en DBP (dibutylftalaat) uit al zijn formuleringen verwijderde. Zoya nagellak is bekroond als de best houdbare natuurlijke nagellak door een onafhankelijk panel in de Women’s Health Magazine.

Tijd voor een test 

Via Big Green Smile kreeg ik 3 soorten nagellak van Zoya toegestuurd. De kleuren Cosmo, Saint en Hudson. De kleur Hudson heb ik de afgelopen dagen uitvoerig getest. Zoals je op de foto kunt zien is Hudson een prachtige paarse kleur met glitters. Leuk om te gebruiken voor een avondje uit.

De nagellak brengt heel makkelijk aan dat komt mede door het brede kwastje. En een goede substantie ( niet te dik en niet te dun)! Waardoor je je nagel in één keer helemaal meepakt. Deze kleuren vallen onder de Pixiedust collectie , en bij deze kleuren is het handig om twee laagjes aan te brengen voor een volledige dekking. De nagellak blijft super lang goed zitten, wat bij mij lang niet altijd het geval is. Woman’s Health had dus gelijk! De nagellak is opzicht best prijzig hij kost namelijk € 15,00. Maar in tegenstelling tot goedkopere nagellak blijft deze lak ook veel langer zitten. Wat mij betreft zeker het geld waard!

INGREDIËNTEN HUDSON

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Sterikonium Hectolite, Acrylates Copolymer, Styrane / Acrylates Copolymer.

Zoya

Winnen

Zoals je de afgelopen dagen misschien al heb kunnen lezen bestaat mijn blog 2 jaar. En ter ere daarvan geef ik een beautybox t.w.v € 250,- weg. Met daarin ook de kleuren Cosmo en Saint van Zoya. En als extraatje voeg ik ook nog de Nailcare pen van het natuurlijke merk Benecos toe. De Benecos Nagelverzorging pen beschermt en verzorgt je nagels en nagelriemen met kokosnoot-, jojoba en amandelolie, shea boter en kamille. Zo kun je je nagels optimaal verzorgen de komende lente. 

Zoya

Zo doe je mee

  1. Ga naar mijn vorige blogpost voor de instructies en spelregels http://basedonnature.nl/based-on-nature-2jaar-winactie/
  2. Laat daar een reactie achter ( zie instructies vorige post )
  3. Volg mij ook op https://www.instagram.com/basedonnature/
  4. Volg mij ook op https://www.facebook.com/basedonnature/
  5. Ten slot, ben je fan van Big Green Smile vergeet dan niet ook hun social media kanalen te liken
  6. Succes!

Meer weten over gifvrije nagellak? Lees dan ook mijn vorige post http://basedonnature.nl/nagellak-natuurlijke-basis-boho/

Deze producten zijn verkrijgbaar bij : https://www.biggreensmile.nl

DEZE ACTIE IS GESLOTEN.

Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.