alles Aromatherapy

Maak kennis met de producten van Baldini By TAOASIS

Sta je er weleens bij stil hoeveel invloed bepaalde geuren hebben op je gemoedstoestand? Geuren maken je blij, zorgen voor een betere concentratie en geven energie. Daarnaast kun je ook bepaalde geuren inzetten voor meer ontspanning. Het werken met aromatische/essentiële geuren noemen we ook wel Aromatherapie. Misschien gebruik jij thuis ook wel een room diffuser? Ook dan pas je aromatherapie toe. Wanneer je een essentiële olie gebruikt is het van groot belang dat je een olie kiest die puur en zuiver van kwaliteit is. Met de oliën en de unieke geursets van Baldini by TAOASIS weet je zeker dat je goed zit.

Vandaag ga ik je meer vertellen over dit speciale merk. En laat ik je zien welke geurset ik tegenwoordig gebruik wanneer ik thuis mijn yogamatje uitrol voor een welverdiend zen-momentje. Dus wil je meer weten over de essentiële olie van TAOASIS of over de TAOASIS geurset? Lees dan snel verder…

Good to know…

Toen ik de opleiding voor Allround schoonheidsspecialiste volgde kwam ik voor het eerst in aanraking met het begrip Aromatherapie. Sindsdien ben ik het thuis altijd blijven toepassen. Ik vind het namelijk fascinerend hoe gebottelde olie in piepkleine flesjes zoveel gezondheidsvoordelen kunnen hebben, mits je het op de juiste wijze inzet natuurlijk.

Tijdens mijn opleiding en vlak daarna kocht ik vaak van die spotgoedkope olietjes, simpelweg omdat ik niet beter wist. Bij een goedkope essentiële olie wordt de geur uit de natuur zo veel mogelijk nagebootst, maar de olie bestaat uit niets minder dan onnatuurlijke synthetische en chemische stoffen gemaakt in een fabriek! Die absoluut niet de juiste gezondheidsvoordelen bieden.

Gelukkig doet een pure essentiele olie dat wel, een pure olie wordt namelijk gewonnen uit de geurende delen van een plant doormiddel van een stoomdestillatie proces ( waar verder geen synthetische stoffen aan te pas komen ). En dat maakt het een 100 % natuurlijk en zuiver product waar je logischerwijze dus ook wat meer voor betaald. Een goede zuivere olie kun je aan verschillende dingen herkennen ( lees ook mijn vorige blog over essentiële oliën ), maar een makkelijk herkenningspunt is dat de olie een biologisch keurmerk draagt zoals de producten van TAOASIS.

Baldini By TAOASIS

Meer over TAOASIS

De naam TAOASIS is een samenvoeging van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekend vrij vertaald “leven in harmonie met de natuur”.  Tevens ook de missie van dit familiebedrijf uit het Duitse Lage. Deze natuurlijke ‘geurfabrikant’ timmert al meer dan 30 jaar aan de weg, en produceert 100% natuurlijke en hoogwaardige essentiële oliën van gecertificeerde biologische of Demeter-teelt. Er gaat dan ook niets in de producten dat daar niet thuishoort. Dat betekent: geen dierlijke ingrediënten, geen niet-aangegeven bijmengsels en uiteraard geen synthetische toevoegingen. Alle producten van TAOASIS zijn duurzaam, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Wil je hier meer over weten dan kun je ook een kijkje nemen op de website van TAOASIS. Via deze link kom je op een pagina terecht waar je alles kunt vinden over de keurmerken die TAOASIS draagt.

TAOASIS produceert 2 soorten aroma’s voor uitwendig en inwendig gebruik. Aroma’s/ essentiële oliën voor uitwendig gebruik kun je gebruiken in room diffusers, geurige baden, voor het toepassen van aromatische massages en in de sauna. Bij inwendig gebruik kun je de aroma’s gebruiken tijdens het koken en bakken, of kun je het verwerken in een lekker drankje! Alle aroma’s/essentiële oliën voor inwendig gebruik bevatten trouwens het EKO keurmerk voor voeding ( dus 100 % veilig om te gebruiken )!

Baldini By Taoasis

Baldini By Taoasis Geursets

Is er iemand in jouw omgeving die wel wat ontspanning kan gebruiken? Of ben je er zelf hoognodig aan toe? Dan zijn de unieke TAOASIS giftsets echt iets voor jou. Het leuke is dat je hier geen dure room diffuser voor in huis hoeft te hebben. De geur verspreid zich namelijk via een steen of een geurkogel hoe tof is dat? Er zijn drie verschillende soorten geursets verkrijgbaar. Namelijk Baldini By TAOASIS Buddha, Baldini By TAOASIS Wellness en Baldini By TAOASIS Yoga. Deze geursets zijn allemaal verkrijgbaar voor slechts € 12,90. Dat maakt deze geurset ook heel erg geschikt als cadeautje!

Onlangs ontving ik de Baldini By TAOASIS Yoga geurset. Deze Yoga geurset bevat een klein wit gelakt geurvaasje, een houten geurkogel en de geurcompositie Yoga ( een mix van 100 % natuurlijke essentiële oliën ) 100 ml. Al deze producten zitten in een prachtige kartonnen geschenkverpakking! De werking is heel simpel. Je draait het flesje met de yogacompositie open, zet het flesje in het witte vaasje en doet vervolgens de geurkogel in het flesje met essentiële olie. De geur zal zich vervolgens via het houten geurstokje automatisch verspreiden door de ruimte. Deze Yoga geurset zorgt voor helderheid en inspiratie.

Mijn ervaring met de Yoga Geurset

Ik vind deze set echt een geweldige toevoeging tijdens mijn yoga/zen momentjes. Tegenwoordig start ik de dag met 20 minuutjes yoga/meditatie. En sinds kort doe ik dat in een ruimte waar ik de Baldini By TAOASIS Yoga geurset staat. De geur zorgt voor een ontspannen sfeer in de kamer. Grapefruit, patchouli en sandelhout ( de hoofdingrediënten in deze yoga mix ) zijn een hemelse combinatie. Kruidig maar zacht tegelijk. Je kunt deze yogacompositie ook heel goed gebruiken voor een massage ( mits je de olie verdund met een goede drager zoals bijvoorbeeld amandelolie ). En is het flesje op? Dan kun je deze lo opnieuw bestellen en weer plaatsen in je geurvaasje. Zodat je er nog lang van kunt genieten! Ik ben fan van deze geurset en kan niet wachten om ook de Buddha & Wellness editie te proberen. Ga jij hem ook uitproberen? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de andere producten van dit fantastische merk, neem dan snel een kijkje op de website van TAOASIS.

Deze blog bevat PR-producten lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.