Neovital Nutrition
alles Other SKIN

NeoVital Nutrition Beautyboost Review

Voedingssupplementen, ik heb er eerlijk gezegd een beetje een haat-liefdeverhouding mee. Je hebt ze nou eenmaal soms nodig omdat je tekorten aan moet vullen. Maar ze zijn vaak mega prijzig ( althans als je een beetje voor een kwalitatief product gaat), en 9 van de 10 keer merk je het niet eens op dat je ze gebruikt. Je neemt ze in maar er treedt geen verbetering op. Doodzonde om daar je geld aan uit te geven toch? Gelukkig kan het ook anders, dat bewijst NeoVital Nutrition. Zij hebben namelijk een hele slimme en innovatieve manier gevonden om je lichaam toch voedingssupplementen beter te kunnen laten opnemen. Hoe dat precies werkt vertel ik je in deze blog. Ook heb ik onlangs de Beautyboost van dit fijne merk uitgeprobeerd. Ook daar vertel ik je graag meer over. Lees je mee?

Meer over NeoVital Nutrition 

NeoVital Nutrition is een jong bedrijf opgericht door Chantal en haar partner Jordi Langenbach. In 2012 kampte Chantal zelf met gezondheidsklachten, ze had namelijk een ernstig vitamine tekort. Zelfs met vitaminepillen uit potjes van de drogist lukte het haar maar niet om de juiste dosis vitaminen binnen te krijgen. Het bijslikken van vitamines doe je niet zomaar. Dat doe je natuurlijk voor je gezondheid, dan wil je ook graag dat ze optimaal werken toch? Helaas was dit niet het geval. Daarom ging Chantal opzoek naar een manier waarop je lichaam de vitamines beter kan op nemen. Ze heeft daarom diverse mensen geïnterviewd, studies gevolgd in de biologische sector en heeft vervolgens contact opgenomen met een laboratorium. Zo is uiteindelijk in 2019 NeoVital Nutrition na een lange zoektocht tot stand gekomen.

Bij dit merk kun je terecht voor volledig natuurlijke, vegan en allergeenvrije voedingssupplementen vol vitamines en mineralen. Hetgeen wat NeoVital Nutrition onderscheidt van andere supplementen is dat het natuurlijke vitamines zijn in poedervorm. Zo kan je lichaam de vitamines beter tot zich nemen. De producten zijn van Nederlandse bodem en geschikt voor iedereen, of je nu wilt afvallen, aankomen, wil werken aan herstel, je huid wilt verbeteren, last hebt van lichamelijke klachten of simpelweg niet lekker in je vel zit: met een shake per dag krijgt je lichaam precies het steuntje in de rug dat je nodig hebt! Wil je meer informatie over NeoVital Nutrition of over de producten die ze verkopen? Neem dan vooral eens een kijkje op de website.

NeoVital Nutrition


Beautyboost een unieke all in 1 formule

Je bent hier natuurlijk gekomen voor de review over de Beautyboost. Ik zal je er snel meer over vertellen. Deze unieke formule in poedervorm geeft je lichaam precies wat het nodig heeft. Het is een ideaal product om tekorten mee aan te vullen. De natuurlijke ingrediënten geven je huid, haren, nagels en weerstand een optimale boost, maar het zorgt ook voor een sneller herstel van het hele spierstelsel en de cellen daar omheen, het vertraagd het verouderingsproces en helpt de hersenen gezond te houden.

Daarnaast zorgt de MSM opti+ voor een natuurlijke pijnstilling en is bovendien ontstekingsremmend. Deze drank is perfect te gebruiken bij spieraandoeningen, krampen, stress, hormonale problemen, bepaalde aandoeningen zoals artrose, reuma, hoofdpijn, en om je spijsvertering te optimaliseren of gewoonweg om je energielevel te verhogen.

Voor een optimaal resultaat dien je 1 schepje per dag te mixen met 250-400 ml ( gefilterd ) water. Je kunt dit het beste doen in een BPA-vrije shaker. De shaker zorgt ervoor dat je het poeder makkelijk kunt mixen met het water zonder dat er klontjes in blijven zitten. Mocht je dit drankje te heftig vinden qua smaak dan kun je ook een scoop Beautyboost toevoegen aan een smoothie bijvoorbeeld. Beautyboost is verkrijgbaar voor €54,95 via deze link.

Gebruik de Beautyboost niet in onderstaande situaties:

  • Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen
  • Tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je zwanger wilt worden. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt
  • Kinderen onder de 18 jaar

What’s in it ?

Ingrediënten

Collaboost Vegan (L-Glycine, L-Proline, L-Lysine, L-Valine, L-Leucine, L Isoleucine, ascorbic acid, Hyaluronic Acid), Polydextrose, Skinpower + ( L Arginine alpha keto-glutoraat, L-Ascorbic acid, Calcium ascorbate, Citrus bioflavoinoids, Biotin), Procarnosin (Beta- Alanine-L-Histidine), Silicium dioxide, MSM OPTI+ ( Micronized Bisglycinaat), BeautyBlend B ( Vit. B Blend), Aroma Blend, Aquamin (sea minerals, R-Alpha lipoic acid, Uptake Boost+ (Piper nigrum fruit extract, pyridoxal-5-phosphate), Sweetener / SuBstoff / Edulcorant/ Zoetstof ( Sucralose. Stevia rebaudiana leaf extract), natural colorants/Farbstoffe/coloranti/colororantes/colorant/kleurstof ( Beta vulgaris root extract, B-Carotene), Sodium/Natrium-chloride

Mijn ervaring met de Beautyboost van NeoVital Nutrition

Zonder verwachtingen begon ik met het innemen van dit product. In het verleden heb ik zelf ook allerlei supplementen geslikt. Deze supplementen nam ik natuurlijk in met een bepaalde reden. Ik had last van vermoeidheid, een lage weerstand en was daardoor vaak ziek. Ik heb van alles geprobeerd qua vitamines/supplementen maar niets leek echt te helpen dus ik ben er op een gegeven moment maar mee gestopt. Want ja die vitamines kostten natuurlijk best wel wat, en zonder resultaat is het zonde van je geld! Sinds ik gezonder eet, voldoende slaap en steevast vitamine D slik ben ik niet meer zo vaak ziek. Maar na drukke periodes duurt het voor mij nog steeds langer om weer op te laden, ik merk echt dat mijn energieniveau soms nog zo laag is in vergelijking met anderen.

Momenteel slik ik nog steeds vitamine D, en ook ijzer ( want mijn ijzergehalte was te laag ) en vitamine C. Ik twijfelde of ik dit wel in kon nemen in combinatie met de Beautyboost. Ik heb Chantal daarom een berichtje gestuurd op Instagram en die verzekerde mij dat dit geen enkel probleem was. Ze heeft me goed te woord gestaan en professioneel advies gegeven. Een groot pluspunt die persoonlijke aandacht. Mocht er iets zijn dan kun je dus altijd met een gerust hart met vragen terecht bij dit bedrijf.

Een maand na het innemen van de Beautyboost begon ik echt verschil te merken. Ik heb meer energie en ben minder snel moe. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik daar ontzettend blij mee ben, vooral ook omdat ik al zoveel dingen heb geprobeerd. Ik moest in het begin wel even wennen aan de smaak van dit poedertje, het is namelijk mierzoet! Gelukkig zit er een natuurlijke suiker in de Beautyboost verwerkt namelijk stevia. Na 2 dagen was ik trouwens aan de smaak gewend. Maar mocht je dit nou echt te zoet vinden dan kun je het dus ook door een smoothie of kom yoghurt mixen.

Daarnaast had ik een paar dagen lang last van tintelingen in mijn handen na het drinken van dit drankje. Dit staat ook vermeld bij de bijwerkingen. Daar hoef je dus niet van te schrikken dit is normaal. Je lichaam gaat zich voeden met de ingrediënten en dat merkt je lichaam. Inmiddels is de bodem van de pot inzicht. Ik moet zeggen dat dit product mij dus blij verrast heeft. En het zeker het proberen waard is! Mocht je nieuwsgierig zijn lees dan ook even de reviews die anderen schreven op de website van NeoVital Nutrition , en oordeel zelf…

Deze review/post bevat producten die opgestuurd zijn door  Pure Beauty een PR bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.