satijnen
alles Skincare tips

Satijnen kussenhoes mijn ultieme beautysecret

Op tijd naar bed gaan, veel water drinken , gezond eten, en je huid voeden met natuurlijke en milde verzorgingsproducten. Dit zijn tips die ik zelf probeer toe te passen in het dagelijks leven , allemaal voor een gezonde, stralende en mooie huid. Maar mijn best bewaarde beautygeheim is toch echt het slapen op een satijnen kussenhoes van Satin Sleepers. Satin Sleepers heb ik een paar jaar geleden ontdekt in een tijdschrift.

Inmiddels gebruik ik de kussenslopen van Satin Sleepers nog steeds elke dag, en ik kan niet meer zonder. Ik neem mijn satijnen kussensloop zelfs mee op vakantie ( ze wegens niks, en alles voor een mooie huid haha). Tijd om dit “wondermiddeltje” met jullie te delen. Lees je mee?

Waarom slapen op een satijnen kussenhoes?

Eén derde deel van ons leven brengen we door in bed. Hoe makkelijk is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je slaapt met een satijnen kussensloop? Normale katoenen slopen hebben een erg ruw oppervlak. De meeste mensen hebben geen idee dat dit schade kan aanrichten voor het haar en de gezichtshuid! Klitten, uitdroging, vorming van puistjes, overtollige talgproductie en rimpelvorming zijn hiervan voorbeelden.

Het woord satijn komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat zijde betekent. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is satijn geen stof, maar een soort weefsel. Dankzij deze weeftechniek komen de garens heel erg dicht bij elkaar te liggen. Op deze manier ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend fijn oppervlak. Zijde is 100% natuurlijk en bevat aminozuren die helpen het vochtgehalte van je huid op pijl te houden. Bovendien is zijde-satijn ultra-glad en veerkrachtig. Dit werkt dus erg goed tegen een gevoelige huid of droog haar.

satijnen

De voordelen van Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van de celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– De zijden zachte kussenslopen liggen ook nog eens ontzettend heerlijk

Mijn ervaring met Satin Sleepers

Zoals ik hierboven al aangaf ontdekte ik Satin Sleepers een paar jaar geleden in een tijdschrift. De kussenslopen van Satin Sleepers vond ik vrij prijzig, maar ik besloot om toch een gokje te wagen. Bovendien had ik op internet allemaal positieve reacties gelezen over het gebruik van satijnen kussenslopen, en over Satin Sleepers.

Via de website van Satin Sleepers bestelde ik mijn eerste set satijnen kussenslopen. Ik kon nauwelijks kiezen, want de slopen zijn er in allerlei verschillende gave kleurtjes. Ik besloot om voor de witte kleur te gaan omdat wit nou eenmaal overal goed bij past. Binnen twee dagen kreeg ik het pakketje al binnen. Dat is inmiddels vier jaar geleden, en het eerste paar wat ik destijds besteld heb gebruik ik tot op de dag van vandaag nog steeds. De kussenslopen was ik op 30 graden ( kan ook op 40 graden ), maar na al dat wassen doen de kussenslopen nog steeds prima hun werk en zien ze er nog bijna net zo mooi uit. De kwaliteit is dus erg goed. Inmiddels heb ik er nog een paar setjes bij besteld om te kunnen wisselen. En is èèn van de beste investeringen die je kunt doen voor je huid wat mij betreft.

De resultaten

Ik moest eerst even wennen aan het slapen op een satijnen kussensloop omdat het vrij glad is. Maar dat went al snel, en wat ik echt een groot pluspunt vind is dat ook tijdens de wat warmere zomerdagen de kussenslopen lekker koel blijven. Ook blijven de kreukels en vouwen in mijn gezicht en hals weg die ik normaal gesproken wel heb als ik op een katoenen kussensloop slaap. Daarnaast heb ik een prachtig bos glanzend haar en is het minder vet dan ooit. Ook vind ik het persoonlijk een fijne gedachte dat mijn nachtcrème beter opgenomen wordt en dat ik op zo’n simpele manier de rimpeltjes kan bestrijden. En dat allemaal dankzij een ( simpele) kussenhoes! Daarom zou ik iedereen echt van harte aanraden om eens een satijnen kussenhoes te proberen. Geloof mij als je het eenmaal geprobeerd hebt wil je niet meer anders.

Ik ben benieuwd of jullie al ervaring hebben met het slapen op een satijnen kussensloop? Laat gerust een reactie achter om te laten weten hoe dat je bevalt. Meer weten over Satin Sleepers of bestellen https://www.satinsleepers.nl

Prijs: Satin Sleepers kussenslopen zijn verkrijgbaar vanaf 17.50 

Verkrijgbaar: kijk op https://www.satinsleepers.nl voor alle verkooppunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.