Skin Food
alles Give-aways Reviews SKIN SKINCARE

Skin Food nu ook voor het hele lichaam

Op mijn blog kon je al eerder een review lezen over Skin Food de absolute topper van Weleda. Deze 100% natuurlijke alleskunner én hersteller van droge en ruwe huid, is al jaren een topfavoriet van celebs en make-up artists.

En ook die van mij, ik gebruik deze heerlijke crème al jaren en heb inmiddels al heel wat tubes versleten. En er is goed nieuws! Vanwege het grote succes en de toenemende vraag om uitbreiding van het Skin Food-assortiment ontwikkelde Weleda ook Skin Food Light, Skin Food Body Butter en Skin Food Lip Balm. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf januari. Maar als ambassadeur van Weleda mocht ik ze nu alvast uit proberen. Vandaag vertel ik je alles over deze prachtige serie, en lees je hoe je kans maakt op al deze nieuwe verzorgingsproducten. Lees je mee?

Skinood since 1926

Skin Food werd door Weleda ontwikkeld in 1926 als voedende crème om droge en ruwe plekken op de huid te verzorgen. De oorspronkelijke samenstelling op basis van geneeskrachtige plantenextracten (driekleurig viooltje, calendula en kamille), aangevuld met voedende oliën en wassen, bleek een succesformule die Weleda tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Het product is wereldwijd geliefd vanwege haar rijke formule en multifunctionele toepassing. En wordt vooral gewaardeerd omwille van de werkzaamheid, de 100% natuurlijke ingrediënten en de aantrekkelijke geur. In de nieuwe producten werd het hart van de succesformule als basis genomen en per product aangevuld met specifieke wassen en oliën voor de concrete toepassing.

Skin Food Light € 5,99

Voor wie de originele Skin Food te rijk vindt, is er nu de light versie! Deze Skin Food heeft exact dezelfde werking als de originele Skin Food. Hij herstelt de barrièrefunctie van de huid, en zorgt voor een optimale hydratatie. Het voordeel van deze versie is dat deze veel sneller opgenomen wordt in de huid dan de originele Skin Food. En dat vind ik persoonlijk een groot voordeel. Wanneer ik snel moet heb ik geen tijd om te wachten totdat de (hand) crème volledig ingetrokken is. Daarom biedt deze crème de ideale uitkomst! Daarnaast ruikt de Skin Food Light net zo lekker als zijn voorganger, de echte bekende Weleda geur. Je herkent de light versie aan de lichtgroene verpakking. De tube bevat 30 ml en kost € 5,99.

skin

Skin Food Body Butter € 13,99

Ik moet toegeven dat de originele tubes bij mij vrij snel leeg waren omdat ik de crème stiekem ook gebruikte als body lotion. Dus dat Weleda nu een Body Butter ontwikkeld heeft klinkt als muziek in mijn oren. Ik heb de Body Butter nu een aantal keer gebruikt na het douchen. En het smelt weg op mijn huid, heerlijk! Een echte aanrader, vooral in de winterperiode wanneer je huid snel droog en geïrriteerd raakt. Dit product voedt de droge huid langdurig en herstelt net zoals de Originele Skin Food de barrièrefunctie van de huid. Deze Body Butter bevat 150 ml en is verkrijgbaar voor € 13,99.

skin

Skin Food Lip Balm € 4,99

Zonder een lip balm was deze nieuwe serie natuurlijk niet compleet. De originele Skin Food heb ik namelijk vaak gebruikt bij droge lippen als ik niet een lip balm bij me had. De lip balm is vanwege haar boterachtige structuur ideaal voor het verzorgen en herstellen van droge en gesprongen lippen. De lipbalm zit in een handig verpakking van 8 ml. En is verkrijgbaar voor € 4,99.

Ook de celebs zweren bij Skin Food

Kans maken?

Wil jij ook kans maken op deze nieuwe serie van Weleda ? Ga dan snel naar https://www.instagram.com/basedonnature/ om deel te nemen aan de winactie. Meedoen is simpel. Deel met mij je favoriete huidverzorgingstips voor de winter onder de #Wateetjehuidvandaag ( en mijn laatste post ) Vergeet mij niet te volgen! De gelukkige winnaar maak ik bekend op 5-1-2019! Succes…

De winactie is alleen geldig in de Benelux.

Keurmerken:  NATRUE

Land van productie:  Duitsland

Verkoopinformatie: www.weleda.nl

Bron: Google

Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.